Å bo hos oss

Å bo hos oss

Velkommen inn til en liten gjennomgang om "Karmsund Brygge, boliganlegget med byens beste beliggenhet og de flotteste leilighetene. Tenk deg å sitte på den romslige terrassen en fin sommerkveld, med rødvin i glasset, 180 graders utsikt mot Karmsundet, og å nyte båtlivet som strømmer forbi. Her har du muligheten til å bli med på drømmelivet ved sjøkanten.

 

Leilighetene i Karmsund Brygge komplekset har en usedvanlig bra beliggenhet både i forhold til sjøen, og til sentrum i Haugesund. Vi har tillegg  en fantastisk panoramautsikt å by på og gode utvendige og innvendige kvaliteter. Den tilhørende strandlinjen med bryggeanlegg, promenade, småbåtmarina og ikke minst terrasser ut mot Karmsundet, er perfekt for maritime opplevelser, året rundt.

Karmsund Brygge består av 5 bygg. Bygg 1, Smedasundet 19 (A, B og C) har 3 oppganger varierende 5 og 6 etasjer. Bygg 2, Smedasundet 20, har en oppgang og 8 etasjer. Disse 2 byggene utgjør Borettslaget Smedasundet 19-20. Bygg 3, Smedasundet 22, har 2 oppganger og 7 etasjer. Dette bygget utgjør Sameiet Smedasundet 22. Bygg 4 har en oppgang og 5 etasjer. Dette bygget utgjør Borettslaget Smedasundet 23. Bygg 5, Smedasundet 21, består av en oppgang og 4 etasjer. Dette bygget utgjør Sameiet Smedasundet 21.

 

I bygg 1, 2 og 3 er det heis fra garasjeanlegg til 2 og 2 leiligheter. I de to siste byggene er det en heis til hver etasje med varierende antall leiligheter. Du går altså aldri langt fra heisen og til leiligheten.

 

Bilde over viser noe av utsikten fra en av våre terrasser. Alle leilighetene har utsikt ut i Karmsundet.

 

Byggene omfatter et felles sameie som utgjør utearealer, garasjeanlegg, parkanlegg, kaianlegg, felles forsamlingsrom og gjesteleilighet for beboere. Denne linken henter opp et kartskisse over området: KB kart.pdf

bi

 

Bildet over viser fellesområdet foran forsamlingsrom og utleieleilighet i Karmsund Brygge.

 

I våre bygg har alle leilighetene meget høy komfort. Det er lagt til rette for leiligheter i varierende størrelser og ulike prisklasser, slik at utvalget er stort og imøtekommer ulike livsfaser og arealbehov. mange av leilighetene er gjennomgående, og mange har 2 terrasser (foran og bak).

 

 Her under finner dere  linker til noen av leilighetene som står for salg på www.finn.no. Bruk søkeordet "Karmsund brygge".

 

Eksempel på leilighet til salgs i Smedasundet 20. En unik "ungkarsleilighet" i 7 etasje (73 kvm):

  http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15013549&sid=xz10cab_2var168632&WT.svl=Link

b