Karmsund Brygge

Velkommen til en presentasjon av Karmsund brygge, byens flotteste boliganlegg. Karmsund brygge består av 5 bygg, fordelt på 4 forskjellige borettslag/sameier. 

 

Karmsund brygge har fått navnet etter Karmsundet likeutenfor. Her har lokal og internasjonal skipstrafikk vært en del av landskapet gjennom mange år. På sommeren er det et yrende båtliv, rett utenfor stuevinduet. Karmsundet fremstår derfor som en maritim scene for skuelystne. Her er det alltid noe nytt å se, så hvis du føler for å drømme deg bort er det bare å ta en titt ut av vinduet. Alle leilighetene i karmsund brygge får store terrasser som innbyr til optimale sol- og utsiktsforhold.

 
 
Karmsund brygge vil få et grønt og trivelig nærmiljø med forseggjort, parkmessig beplantning, lekeplasser, benker og møtesteder. De flotte utearealene kompletteres med en egen marina, bryggeanlegg og promenade. Beboerene vil tilbys egen båtplass når dette er på plass.
 
 
I anlegget er det eget treningsrom og en egen gjesteleilighet som beboerene kan benytte når man har behov for mer til gjester.
 
 
Arkitektonisk er karmsund brygge gitt et spennende og moderne formspråk med stor vekt på helhet, dynamikk og estetikk.
 
 
Her følger noen flere bilder som gir et inntrykk av  vårt flotte boanlegg.